Voor studenten, door studenten!

Studentenscout.nl werkt samen met studenten voor studenten.

Studentenscout.nl heeft als moederbedrijf ‘t Assurantiekantoor te Wierden. Dit is een full service verzekeringskantoor die gericht is op het gebied van schade-, zorg- en inkomensrisico’s.

Via Studentenscout.nl bieden wij enkel schade- en zorgverzekeringen aan tegen de meest lage premie die er in de markt te verkrijgen is. Hierdoor hou je als student meer geld over voor de leuke dingen naast je lesuren. Uiteraard zorgen wij ook voor kwaliteit. Niet alleen in de polisvoorwaarden maar ook in de begeleiding cq. service naar jullie tevredenheid.

Wij bieden jullie een 'van-begin-tot-eind' oplossing. Anders gezegd: een oplossing die loopt van het laten beseffen welke risico’s mogelijk op jouw situatie van toepassing zijn tot en met het zo makkelijk mogelijk melden van een eventuele schade.

Kortom: Studentenscout.nl is een full service dienstverlener, die gedreven en op deskundige wijze naar oplossingen zoekt tegen zo laag mogelijke kosten, voor studenten, met studenten onder begeleiding van professionals.

Door de unieke en innovatieve manier van analyseren waarbij elke situatie en mogelijkheid in kaart wordt gebracht, hebben wij van een aantal maatschappijen het voorrecht gekregen producten gezamenlijk met het management af te stemmen op specifieke situaties. Op deze wijze is Studentenscout.nl ontstaan.

Voor studenten zo makkelijk en goedkoop mogelijk tegen een meer dan acceptabele kwaliteit. Geheel samengesteld middels een pilot-onderzoek die is gehouden uit circa 200 studenten.

Studentenscout.nl is ontstaan uit een project met 12 leerlingen van het Saxion te Deventer die middels verschillende (markt)onderzoeken hebben gezorgd voor de start van deze website.

AFM en Kamer van Koophandel
’t Assurantiekantoor is gevestigd aan de Burgemeester J.C. van den Bergplein 36, 7604 GT te Wierden en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder het nummer 08155040. ‘t Assurantiekantoor staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons vergunningsnummer is 12020231.